Japp så heter han nu smiley Idag var det äntligen dags att åka till Lomma för att kora Yohnsson. Vi kom med redan i januari men då satte Kung Bore stopp för oss så det blev inget av den saken då. Idag var verkligen vädrets makter på vår sida, sol och värme. Gosia följde med mig för att filma Yohnsson men väl på plats visade det sig att det blivit något fel med laddningen och batteriet var dött smiley Som tur var hade både Gosia och jag telefonerna med oss. Precis innan Yohnsson skulle in ringde Susanne och frågade om hon hann komma med. Det var riktigt skönt att ha lite stöttning med sig. Yohnsson var verkligen i sitt esse och han fick full pott på allt utom fyra saker. Domarna tyckte han var en riktigt bra och trevlig hund, jag kunde ju bara hålla med. smiley Vi lyckades skramla ihop 545 poäng!!!! Direkt efter korningen var det dags för exteriören, det mättes och tittades på från alla håll och kanter. Det hela slutade med att han blev godkänd och då fick sin nya titel KORAD! smiley Jag kommer att scanna in protokollet och lägga in det på hans sida så småningom.

Imorgon fyller min älskling år och det ska firas med god mat och en massa presenter. smiley smiley

Ha det bäst alla och ta hand om er!!! smiley