Jaha nu är sommarlovet över för denna gång. Det har varit en hektiskt sommar med en fulltecknad kalender. Vi har varit på kennelläger och det var riktigt riktigt mysigt. Skyddsgruppen hade Dan Pöhner som figurant, vilken kille! smiley Han läser hundarna väldigt bra och kommer med väldigt bra förslag. Yohnsson körde jag i munkorgen och sen tuffade vi på honom lite. Han köpte det väldigt bra och jag var nöjd med hans utveckling.smiley Väl hemma från lägret bar det av mot Madrid med snäckan. ÄNTLIGEN skulle vi få träffa Amaru smiley Han var underbart vacker och helt fantastisk. Syskonbarn är något speciellt måste jag säga. Det var en härlig vecka med sol, bad, shopping och familjemys. Det var extra jobbigt att åka från älskade syster och hennes familj denna gången… smiley

Älskade Amaru

Under sommaren har det också varit Schäfer SM i Malmö. Jag hade kommit med i elit spår med Shotti så det var lite pirrigt. På upptaget var hon lite virrig men vi kom iväg på rätt håll och det kändes skönt. Efter ett tag hittade vi pinne nr 1 och hon drog vidare. Spåret gick över en väg och sen blev det lite mer öppet och här blev det lite klyddigt för Sessan. Hon jobbade som en gnu och hon fick upp ett spår som gick åt höger. Jag följde med men kände att hon inte hade sitt vanliga drag i linan. Sen tappade hon det och jag tog tillbaks henne till precis efter vägen. Hon ville nu över ytterligare en väg och jag följde med. Här hade hon spåret fram till två vildsvinslegor och då var det lite för mycket för henne och jag selade av henne. Hon jobbade på bra och kämpade men det räckte inte. Väl inne på klubben frågade Eva mig om jag inte skulle efteranmäla Yohnsson i lydnadsklass I. Jag gjorde så och det hela slutade med ett SM-Brons för Prins Jönsson och mig smiley Gosia vann i lydnadsklass II och även agilityn. smiley

Gosia och jag på SM-Pallen

Efter denna veckan var man helt slut i rutan och det fick bli tre dagas lugn och ro innan det bar iväg till Hälsingland. Mattias mamma gick hastigt bort på midsommarafton och vi skulle upp på begravning. Vi bodde hos Mattias bror i Ljusdal och det var så underbart vackert där uppe. Begravningen var fin och sorglig… smiley som tur var övervägde allt positivt under resan. Vi träffade en massa släktingar och vänner till Mattias och man kände sig precis som hemma.

Vi har också hunnit med att köpa ett radhus och det känns så himla kul. Ett lagom stort radhur på 104 kvm blev det. smiley Jag längtar till den 15 december då det är tillträde. På måndag börjar man jobba igen och det ska faktiskt bli riktigt kul att börja igen.

Ha det bäst alla!!!! smiley