Japp Shotti och jag körde upp i fredags och vi blev godkända för ytterligare 1 års jobb. Fick beröm för framföringssträckan och transporterna smiley Det är här man brukar bli sågade då hundarna vet vad som komma skall. Men inte jag och Shotti vi fick beröm och det kändes riktigt gött. smiley

I lördags var det dags för mig, mormor och Mattias att titta på Alexandras dansuppvisning, hon var sååå duktig. Taktkänslan börjar sitta och rytmen i kroppen likaså. Härligt att titta på en massa härliga barn som tränat och kämpat en hel termin.

I söndags hade vi mark i Karup. Precis när jag och Alexandra skulle iväg slog det mig att alla grejer var i Mattias bil, han jobbade extra på arresten så det fick bli en långrunda istället. Vid 12 åkte jag ner på klubben för att köra lite lydnad med vovvarna. Började med ett FS med Shotti. Här gick det lite väl snabbt efter gruppen så nu ska det tränas tempominskning i massor med henne. Sen var det Yohnssons tur. Lite inkallning med ställande blev det och han har verkligen en skön stil när han kommer och lixom nästan hoppar ner i ställandet. sen blev det lite stege och jag tror han böjar greppa det nu(efter 1000 ggr) Nu kände han efter vart han hade sina baktassar och traskade inte bara på. smiley Skallet och krypet börjar också se bra ut.

På jobbet är det massor att göra nu och jag är gansa slut i huvudet när jag kommer hem. Egen träning får det bli när samtalen är över. Kanske kan jag komma iväg på en joggingtur någon kväll.

Ha det bäst alla <3

“Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram.”