Så ja då kanske man skulle försöka knåpa ihop ett blogginlägg, det var ju ett tag sedan sist. Jag har kommit in riktigt bra med dagsrytmen och magen mår för det mesta riktigt bra. Har väl lärt mig att ta det piano och kan äta ganska bra nu. Det hjälper väl också till lite att vi i två veckor nu har vi haft underbart väder här nere. smiley

Jag har kommit igång med hundträningen riktigt ordentligt igen och det känns bara så härligt!!! Det har varit ett halvårs ofrivillig vila för oss och jag har inte haft varken ork eller energi att träna så mycket som jag skulle behövt. Det har mer varit underhållsträning lite då och då. Men som sagt nu jäklar kör vi så det ryker.

Nu är det ett par veckors tunga dagar på jobbet då det är dags för utvecklingssamtal. Jättekul att träffa alla härliga föräldrar men massor av förarbete och koll av barnen. Klassen har blivit riktigt riktigt bra och det är så roligt att träffa dom. Barnen har humor och man kan skoja med dem. Vi har roligt ihop och att de sedan är vetgiriga är ett stort plus det också. smiley

Igår var det spårträning på Revinge med goa träningsgruppen. Jag hade planerat att träna spårkondition på Yohnsson och därför blev det tre kortare spår som skulle tas direkt efter varandra. Susanne gick ut ett spår till Shotti, lite så där lagom långt. Själv tarskade jag tre spårpåsläpp till Yalla och klurade så att det blev tre olika vindförhållanden till tösen.

Yohnsson var verkligen riktigt duktig igår och hah jobbade på bra. Som vanligt var det jag som fick mig en lite läxa… smiley Inte släppa på för fort efter att jag tagit spårpinnen från honom utan låta honom bli intresserad av spåret igen innan jag säger varsågod. Efter denna insikt gick det superduperbra!!! Shotti då… Jo vi tog oss runt men hon har fått en massa dumma grejer för sig… Ska bara kolla lite här innan jag spårar vidare. Många spår blir det nu för sessan, moooahaaahaaaa!

Idag bidde det lite skyddsträning för hundarna. För Yohnsson blev det transporter och civilsändande. Transporterna blev kanonbra och han hade koll både på mig och figuranten. Vid civilsändandet blev det lite pilleri för att få Yohnsson lite mer i rätt drift. Blev bra till slut och jag vet hur vi ska göra framåt för att lösa detta. shotti fick lite kontrollövningar och här fick jag mig en tankeställare igen… Jag är allt för slapphänt i skyddslydnaden när det gäller henne. Ett litet mellansnack om detta och jag bestämde mig för att nu är det verkligen dags att ändra detta. Sagt och gjort och vilken förändring på Shotti… smiley

Imorgon är det en ny vecka och förmodligen innehåller den en hel del saker b la hundträning. smiley

“Du kan aldrig förändra någon annan människa än dig själv”