Just nu sitter jag och njuter i soffan, jag har sportlov! smiley Jag kommer visserligen att jobba lite ändå men det är helt okej för mig. Jobbet går framåt och jag tycker det är väldans kul att jobba med alla underbara barn igen. smiley Ingen dag är den andra lik och de bjuder på många skratt och glädje.

I lördags tog jag en chansning och åkte iväg för att hitta mitt bästa golvpolish, Johnsson&Johnsson. Jag åkte till ÖB ute vid Toftanäs och blev hur lycklig som helst över att de hade detta hemma, vågade inte chansa på att det kommer in igen så jag köpte 4 flaskor för säkerhets skull. smiley Väl hemma var det bara att sätta igång att dammsuga och tvätta golven så att jag kunde polisha golvet. Mattias skickades iväg då han mest var i vägen och hundarna fick vara i sovrummet. Golven slukade en hel flaska så det ver verkligen hög tid att ge dem lite ny yta. På kvällen kom Susanne och Roger hit och det åts middag, dracks lite vin och spelades en hel del spel. Rogers charader bjöd oss alla på en hel del skratt. smiley

Igår var det då dags för skogen tillsammans med gruppen. När jag väckte Alexandra var det försat hon sa att hon verkligen inte ville följa med. Jag ringde Zoltan och vi kunde lämna henne där. Extra turen resulterade i lite sen ankomst men vi var inte ensamma om att komma sent som tur var. Jag och Alex bytte spår och Vilde skulle få tänka till ordentligt. Jag la ett klurigt spår till honom med olika svårigheter. I början ville han inte gå igenom riset jag gått igenom men när han upptäckte att det kunde ligga grejer där så tog han sig samman och traskade igenom allt. smiley

Yohnsson skulle ha ett spår med många vinklar då han gärna genar eftersom han kan vinda in andra benet lätt som en plätt. Det var lite yvigt i spåret igår men det är inget jag oroar mig för. Han skötte sig ganska bra om man bortser från hans plötsliga pinnlek mitt i spåret. Jag fick säga till honom två gånger att släppa grenarna han hittade efter en apport. Så istället för att spåra vidare tog han upp två pinnar och ville leka. Nope det gick icke för sig… Hahahahahahaha!

Shotti skulle bara ha ett vanligt spår och Alex fick fria tyglar. Hon var lite tjurig och ville inte liggmarkera pinnarna utan tyckte att det räckte att hon ställde sig vid dom. Men eftersom hon ångar på som en ångvält i spåret vill jag att hon taggar ner vid apporeterna. Två stycken gick hon över men jag såg dom så fick hon gå tillbaka och visa mig dom. Efter dessa påvis stannade hon vid resterande pinnar. smiley

Båda hundar fick sig sedan ett uppletande och det gick kanonbra med båda. När jag körde Yohnsson fick jag tipset att inte tjoa fullt så mycket eftersom han släppte saken ca 1 meter innan han var framme hos mig. När jag bara tjoade direkt vid gripandet så kom han in snyggt med sakerna. Vilken tur man har sina goa träninsgkamrater. smiley Det var en underbar dag i skogen och när vi kom hem var det bara att ta det lugnt och mysa som gällde.

“Riktiga vänner är som stjärnor… Du ser dom inte alltid, men du vet att dom alltid finns där för dig.”