Nu har jag börjat jobba dagtid och än känns det hur kul och bra som helst. Som de flest redan vet har jag åter mantlat rollen som lärare och detta på min gamla arbetsplats. Jag har nu en tvåa och det känns jättekul att vara tillbaks. Jag har inte riktigt fått kläm på rutiner och tider och så men det kommer ju så småningom. smiley

Jag skulle ha korat Yohnsson i början av januari men kung Bore såg till att det gick om intet. smiley Jag hoppas det kommer en ny datum som vi kan köra på. Annars har det ju varit lite si och så med träning pga vintern. Susanne har lyckats ordna både byggsök och ridhusträning smiley så lite har hundarna fått göra. Vi har också börjat gå långpromenader och cykla med hundarna när det inte varit isbana på vägarna. Det är dags att göra upp ett träningsschema så det blir lite ordning på torpet.

Jag har ju rätt mycket bättre möjligheter att vara med och träna i b la skogen nu när jag jobbar dag så förhoppningsvis ska vi väl ta oss upp lite i bruksklasserna under detta året smiley

Själv mår jag också bättre för tillfället och jag har sakta tagit tag i min egen träning igen.smiley Det känns kanoners att kunna orka motionera lite igen. Jag har dock lärt mig att ta det lugnt och koppla av emellanåt och nu återstår det bara att säga Nej när jag inte hinner riktigt. Jag är ju en person som mer än gärna vill vara med på allt och hinna med allt jag bara kan. No more av den varan nu…

Idag var vi i Svedala med en drös andra hundstollar smiley Det är så himla kul att se hundarna jobba och visst har både Shotti och Yohnsson gått bättre men idag verkade det ganska klurigt för alla hundar. Hundarna jobbade i alla fall på hela tiden och även om det tog tid så hittade de sina busar och blev lyckliga över detta. Det känns skönt i mattes hjärta när hundarna fått jobba lite med sina valnötter.

Det var allt för denna gången. Ha det underbart allihop!! smiley

“Försök göra någon glad varje dag, om så bara dig själv”