2010 har varit ett ganska blandat år…

Jag har sagt flertalet gånger att jag skulle styra upp Yohnsson men behövde en missad uppkörning för att verkligen ta tag i det. Nu har jag en Yohnsson som verkligen är koncentrerad och fokuserad på sina uppgifter. smiley

Shotti opererades för en juvertumör som visade sig vara godartad. Hon har hittat många busar och hon har skyddat mig flertalet gånger och sett till att situationen lugnat ner sig när vi jobbat. smiley

Tävlingsmässigt har Yohnsson blivit uppflyttad med fina poäng till lägre klass spår och Shotti blev mer än väl godkänd i högre klass sök. smiley

Båda hundarna är godkända tjänstehundar. smiley

Vår älskade träningskompis och vän Anette orkade inte längre kämpa mot sin otroligt elaka och aggressiva cancer. smiley Vi kommer dock att träffa denna underbara människa vid regnbågsbron sen smiley

Jag fick diagnosen IBS och måste ändra om hela livet. smiley Positivt är att det inte är något farligt för kroppen. smiley

Jag kommer att jobba dagtid ett halvår till att börja med, lärare blir det i en tvåa smiley

Jag kommer att kunna träffa familjen och vännerna mycket mer smiley smiley smiley

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!!!!

“Vänlighet och kärlek är smittsammare än någon sjukdom.”