Idag blev Yohnsson uppflyttad till lägre klass smiley Dagen har varit görtuff med tanke på mitt hälsotillsånd och jag har verkligen kämpat för att klara av det. Mattias har som tur varit hjälpt mig under dagen, hade inte klarat det utan hans hjälp. smiley

Vi hade fullt på skogsarbetet och vi fick beröm för Yohnssons fina markeringar av apporterna och hans urfina budföring! smileyLydnaden gick bra om man bortser från att JAG tabbade mig vid hoppet och glömde (skäms) säga som jag alltid gör; Yohnsson hopp… Istället sa jag bara; hopp och då bidde prins Jönsson förvirrad och hoppade inte förrän kommando två, sen sprang han sidan om på vägen tillbaks smiley I övrigt såg det ut så här betygsmässigt;

Linförighet: 8,5 – 9

Framförgående: 8 – 7

Platsläggande: 7 – 8

Inkallande: 9,5 – 9,5

Apportering: 7 – 7,5

Hopp över hinder: 0 – 0

Platsliggande: 10 – 10

Spårning: 10 – 10

Budföring: 10 – 10

Summa summarum: 253 poäng smiley

Nu är jag helt slut i rutan och soffan kommer att vara min vän heeeela kvällen!

Kram kram på er alla smiley